Uslovi korištenja

Korištenjem web stranice www.koliko.ba slažete se da ćete biti vezani sljedećim odredbama i uslovima ("Uslovi korištenja"). Ako se ne slažete s ovim uslovima, molimo vas da ne koristite web stranicu.

Odricanje od garancija i odgovornosti
Informacije i podaci na ovoj web stranici su samo za opšte informativne svrhe. Ne garantujemo za tačnost, potpunost ili pravovremenost informacija i podataka dostupnih na ovoj web stranici. Razumijete i prihvatate da koristite ovu web stranicu na vlastitu odgovornost.

Ne preuzimamo nikakvu odgovornost za bilo kakve greške ili propuste u informacijama i podacima navedenim na ovoj web stranici. Također ne preuzimamo nikakvu odgovornost za bilo kakve gubitke ili štete bilo koje vrste koje mogu nastati kao rezultat korištenja ove web stranice ili informacija i podataka na njoj.

Službeni status
www.koliko.ba nije službena web stranica institucija BiH ili EU. Informacije i podaci koji se nalaze na ovoj web stranici mogu se koristiti kao alat, ali ih ne treba smatrati zamjenom za konsultacije sa zvaničnim tijelima i institucijama.

Promjene uslova korištenja
Zadržavamo pravo izmjene ovih 'uslova korištenja' u bilo koje vrijeme bez prethodne najave. Daljnjim korištenjem ove web stranice nakon bilo kakvih promjena ovih 'uslova korištenja' smatrat će se da prihvaćate te promjene.

Kontaktirajte nas
Ako imate bilo kakvih pitanja o uslovima korištenja, kontaktirajte nas na kontakt@koliko.ba